Fashion-Fits Logo
 
Fashion-Fits HomeFashion-Fits VolwassenenFashion-Fits Tiener naailessenFashion-Fits WorkshopsFashion-Fits Foto'sFashion-Fits Op maat gemaaktFashion-Fits Contact
             
 

Workshops

Workshop van Fijne Kneepjes
Is de uitstekende workshop waarmee je oneindig veel kunt ondernemen. Van broek korter maken, tot kantjes en boordjes aan je kledingstuk te zetten. Super gezellig en creatief bezig zijn met kleding. Hotstone applicators zijn aanwezig dus steentjes en glittertjes zullen schitteren.

Workshop Moeder/Kind
Wil je samen met je kind iets unieks ondernemen zoals een project samen maken, of juist allebei hetzelfde rokje of een te gekke tas. Er is zoveel te verzinnen om samen met je kind te ondernemen. Via Facebook zal er regelmatig een aanbod van verschillende thema's aangekondigd worden, elk seizoen een ander thema en dus beperkt plaats. Kosten worden dan vermeld afhankelijk van het thema.

Workshop High Tea
High Tea time een gezellige middag met veel thee en lekkers en je maakt je eigen theemuts voor thuis.

Babyshower
Een leuke babyshower voor jezelf of je zwangere vriendin? Je kunt kiezen uit het maken van een boxkleed of een kadomand met verschillende kraamkadootjes. Misschien wil je hierna voor je kleintje zelf de kleertjes maken en is de opstap naar meer zo gemaakt.

Tussendoor worden er ook nog Surprise Workshops georganiseerd met als thema iets passends bij het seizoen. Via Facebook maken we dit bekend maar let op: vol=vol.

Voor alle workshops geldt vol=vol en de kosten dienen vooraf te zijn voldaan in verband met inkopen van materialen en andere benodigdheden. Alle datums en tijden worden aangekondigd via Facebook en voor grotere groepen is het belangrijk via mail te informeren naar de mogelijkheden.

 
             
             
 
Fashion-Fits FacebookFashion-Fits TwitterFashion-Fits PinterestLogo Links
 
   
Stuur een e-mail naar info@fashion-fits.nl