Fashion-Fits Logo
 
Fashion-Fits HomeFashion-Fits VolwassenenFashion-Fits Tiener naailessenFashion-Fits WorkshopsFashion-Fits Foto'sFashion-Fits Op maat gemaaktFashion-Fits Contact
             
 

Volwassenen

Naailes

In de naailessen bepaal je zelf wat je wilt leren, een patroon uit de Burda, Knip of een patroon wat op eigen maat is aangepast behoort tot de mogelijkheden. Professionele begeleiding en alle technische aspecten van machine tot stof.
De naailessen zijn vaak een opstapje tot het volgen van een opleiding patroontekenen. Een beetje ervaring is dan wel een vereiste bij het maken van op maat gemaakte kleding.
De lessen zijn zowel in de ochtend als in de avond te volgen en worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 personen zodat iedereen zijn/haar aandacht krijgt. Tijden zijn van 9.30 uur tot 11.30 uur met uitzondering van donderdagochtend en van 19.00 uur tot 21.00 uur. Inclusief koffie/thee en wat lekkers. De kosten zijn €42,50 per maand te voldoen op de 1ste van de maand.

Costumière Opleiding

Ben je al wat verder, en heb je al wat meer ervaring met de naaimachine en kun je uit een patronenblad kledingstukken maken, dan is misschien Patroontekenen wel iets voor jou? De opleiding costumière bestaat uit verschillende modules. Het ontwerpen van kinderkledinglijn, dames/heren kledinglijn, en haute couture. Mode op Maat is een organisatie met gediplomeerde docenten door heel Nederland die les geven. Je heb niet alleen een mooi naslagwerk maar je kunt volgens de laatste trends heel modieus of juist Haute Couture je eigen op maat gemaakte kleding ontwerpen.

Mode op Maat
www.modeopmaat.nl


Meer informatie hierover ontvangen ? Ik stuur ze je graag toe, en je kunt je inschrijven voor het nieuwe schooljaar wat zal starten in september. Wil je liever zelf een kijkje komen nemen in mijn lesruimte en atelier, kom dan naar de informatieavond. De datum en tijd kun je vinden op de Facebook pagina van Modevakschool Fashion-Fits. Hier vind je tevens leuke acties.

De duur van de opleiding is ongeveer 1 jaar en per module de mogelijkheid tot een Landelijk erkend examen. Kortom een keileuke opleiding met heel veel mogelijkheden en goed lesmateriaal. De lessen duren 2 uur met koffie/thee en wat lekkers. De groepjes zijn klein; maximaal 5 personen en vol = vol.
Kosten: € 45.00 lesgeld per maand zonder de lesmaterialen. Deze kun je aan het begin van de periode aanschaffen in een totaal pakket.

 
             
             
 
Fashion-Fits FacebookFashion-Fits TwitterFashion-Fits PinterestLogo Links
 
   
Stuur een e-mail naar info@fashion-fits.nl