Fashion-Fits Logo
 
Fashion-Fits HomeFashion-Fits VolwassenenFashion-Fits Tiener naailessenFashion-Fits WorkshopsFashion-Fits Foto'sFashion-Fits RegelementFashion-Fits Contact
             
 

Regelement:

Inschrijven
Als de aanbetaling is gedaan is de inschrijving compleet. Er vindt geen restitutie van de aanbetaling plaats.

Lesgeld
Het lesgeld dient voor aanvang van de lessen betaald te zijn op de vermelde datum.

Afmelden
Wanneer je onverhoopt niet bij een les aanwezig kunt zijn, wil je me dit dan tijdig laten weten? Tijdens een eerdere les of via een sms’je of WhatsApp.

Schade
Er staan naaimachines, lockmachines en professionele strijkapparatuur tot je beschikking. Bij eventuele schade door verkeerd gebruik zijn de kosten voor rekening van de cursist.

Lockmachines
Het gebruik van lockmachines is mogelijk, mits voldoende ervaring. De kosten zijn €0,20 per naad. Het gebruik van spelden hierbij is niet toegestaan om schade aan het mes te voorkomen.

Facebook
Ik maak gebruik van Facebook en zal hier regelmatig acties en items plaatsen, en foto's van projecten. Er wordt niets geplubliceerd zonder jullie medeweten en toestemming.

Locatie
Alle lessen worden gehouden in mijn leslokaal op de eerste verdieping. Het toilet is op de begaande grond in de hal. Het is niet toegestaan om andere ruimtes te betreden.

 

 
             
             
 
Fashion-Fits FacebookFashion-Fits TwitterFashion-Fits PinterestLogo Links
 
   
Stuur een e-mail naar info@fashion-fits.nl