Fashion-Fits Logo
 
Fashion-Fits HomeFashion-Fits VolwassenenFashion-Fits Tiener naailessenFashion-Fits WorkshopsFashion-Fits Foto'sFashion-Fits Op maat gemaaktFashion-Fits Contact
             
 

Op maat gemaakt

Fashion-Fits maakt graag voor u op verzoek kleding. Of het nu gaat om een kostuum of ander kledingstuk alles is bespreekbaar. Vooral als u beperkt bent in uw kleding dat vaak of te groot of juist te klein is en niet bij u leeftijd past bied ik u de gelegenheid. Samen gaan we kijken waar uw voorkeur naar uitgaat en gaan we dit realiseren.

Ook voor het borduren van een naam op kleding of op handdoek is mogelijk. Altijd handig in de kleedkamer van het zwembad een gastendoekje met naam voor de voeten en een zachte handdoek met naam om af te drogen. Houd echter wel rekening met de verwerkingstijd die we hiervoor nodig hebben. U kunt zelf de handdoeken aanleveren of wij bieden het aan in een totaalpakket.

Via Facebook gaan we kinderkleding plaatsen die te koop zijn. Dit zijn standaard maten die afgebeeld staan en dus alleen leverbaar zijn in de afgebeelde maat. Zo behouden we dat het uniek blijft. Mocht u nu toch nog vragen erover hebben mailen mag altijd.

 

Op Maat Gemaakt

 
             
             
 
Fashion-Fits FacebookFashion-Fits TwitterFashion-Fits PinterestLogo Links
 
   
Stuur een e-mail naar info@fashion-fits.nl